Fem saker du inte visste...
Här kommer ett inlägg lastat med "Fem saker du kanske inte visste om mig".

... Jag har en överrörlig tumme, på ena hållet. Jag kan böja bak min tumme så den ser utt som ett L, fast upp och ner :]

 

...Jag är väldigt morgonpigg. När jag går och lägger mig sent,, vaknar jag oftast tidigare än annars, även fast jag vaknar tidigt då med.

 

...Jag går i musikklass. Jajemän, jag älskar att sjunga och spela instrument. Vi håller även på med en hel del dramaövningar, vilket är vansinningt roligt.

 

...Jag tycker det är ganska roligt att gå i skolan. Tycker faktiskt att skolan är jätteroligt att gå till. Jag menar, att sitta hemma varje dag i 200 år är ju inte så speciellt kul.

 

...För 1½ var jag sjuk i 6 veckor. Jag var virussjuk i 6 veckor i januari-februari förra året. Nu hatar jag verkligen att vara sjuk. Jag missade inte speciellt mycket i skolan, men tråkigt var det, och kobbigt att inte träffa vänner, och ligga back när man kom tillbaka.


Nu vet ni det :)


Kommentarer
Postat av: Isabell S

Superfin bild!

Din tumme är övernaturlig! :O :]

2010-08-01 @ 17:08:14
Postat av: S A N N A S . R U M

Underbar bild (:

2010-08-01 @ 19:42:03
URL: http://sannasrum.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej

Nu har du chansen att bli länkad i just i min blogg, båda tjärnar på det. Du får

fler besökare och jag får röster. Du är guldvärd om du vill lägga en röst på bilden här nedan som jag tävlar med. :)http://www.husmanhagbergtavling.se/index.php?page=gallery&obj=711Rösta på denna bilden med. ^^ Nummer 2

http://lillaskrollan.blogg.se/2010/july/finalister.html#comment7e inlägget om du vill bli LÄNKAD, bilden på hunden finns längre ner på bloggen. :)Tack på förhand

2010-08-01 @ 21:38:54
URL: http:// www.hallgreen.blogg.e
Postat av: Isav

Tack :):) Fin blogg du har, sommarfräsch design ^^

2010-08-01 @ 21:41:09
URL: http://isav.blogg.se/
Postat av: Linafoto

Svar: Tack så mycket! :D

2010-08-02 @ 17:33:57
URL: http://linafoto.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Hej! Jag heter Maria, är femton år och bor i Helsingborg. På min blogg kommer du få se bilder från vardag och fotograferingar, och allt annat vad jag har för mig.

RSS 2.0